33807797568_e8f0c0e7b1_k.jpg

Koncert zbora Sion u Daruvaru

Ovog proljeća, 23. travnja 2019. vokalno-instrumentalni sastav Sion održao je koncert kršćanske glazbe pod nazivom “Emanuel - Ime nad svakim imenom” u Kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Daruvaru.

Sastav Sion je započeo s radom 2003. godine u Zagrebu kad se okupilo nekoliko mladih volontera sa željom da slave Boga pjesmom. Kroz godine su se članovi mijenjali, ali se i njihov broj povećavao. Novo proširenje i pomlađeni sastav, koji broji petnaestak članova, donio je želju da se ponovno organiziraju javni koncerti i izvan crkvenih prostora. Voditeljica zbora, prof. glasovira, Andrea Vončina, svoj entuzijazam je prenijela na članove zbora što je uz dobru radnu atmosferu na probama polučilo odličan rezultat. Članovi sastava su zahvalni Bogu što je sav trud oko putovanja i mnogih sati vježbanja na probama na kraju nagrađen prekrasnom prilikom da svojim glasovima hvale Njegovo ime u kino dvorani i na taj način šire istinu o Njemu. Velik broj posjetitelja iz Daruvara i okolice mogao je slušati pjesme o Božjoj ljubavi prema grešnicima i želji da ih spasi, a nakon koncerta su na dar dobili knjigu Put Kristu. S istim ciljem se planira snimanje CD-a te održavanje još koncerata širom Hrvatske.
Na našem YouTube kanalu (rpasdHR) objavljene su video snimke s koncerta te ih možete ne samo pogledati, već i podijeliti sa svojim prijateljima ili na društvenim mrežama.

Igor Aradski

Link na YouTube playlistu gdje možete pronaći sve izvedene pjesme: bit.ly/sion-concert

  • Hits: 1207