47685145121_4de77f1ddb_k.jpg

Proljetni duhovni sabor - Lipik

“Da, dolazim ubrzo!« Amen! Da, dođi, Gospode Isuse!”. -Otk. 22:20. bio je moto proljetnog duhovnog sabora održanog 19. i 20. travnja 2019. g. u Lipiku.

Sabor je otpočeo s predavanjem br. Branislava Šarčevića o ostvarenim biblijskim proročanstvima. S potpunom sigurnošću možemo dakle vjerovati kako će se i proročanstva o drugom Kristovom dolasku također ispuniti.
Proučavanja u subotnjoj školi vodila su braća David Manojlović i Goran Anđelić, a razred za mlade br. Deni Filipović.
Glavnu temu: Što ukazuje na blizinu Kristovog dolaska, izlagao je br. Mladen Aradski. U svjetlu biblijskih proročanstava analizirao je , što sve možemo prepoznati kao znak da je Isusov dolazak blizu. Zaključio je da se upravo sada ispunjavaju riječi Duha proroštva: „Kristov dolazak bit će kao kad je ponoć, kad svi spavaju.“ -Maranatha 55.
U popodnevnom bogoslužju uslijedio je koncert Vokalno – instrumentalnog sastava Sion, inspiriran stihom iz Psalma 104:33 “Pjevat ću Gospodu dokle god živim, slavit ću Boga svojega dokle god me bude.”
Br. Boris Bosanac vodio je drugi dio, s dječjim programom, iskustvima i nadahnutim predavanje br. Novaka Brajovića s temom „Osobna priprema za Kristov dolazak”.
Gospod nas je blagoslovio ovim duhovnim saborom dajući nam priliku za što kvalitetnije izgrađivanje karaktera i pripremu za Kristov dolazak.
Goran Anđelić

  • Hits: 1056