Molitveni tjedan 2021.

moitveni tjedan webU petak, 3. prosinca, počinje Molitveni tjedan, posebno razdoblje u kojem imamo priliku približiti se Bogu ujedinjeni u molitvi, proučavanju i postu.

Godišnji molitveni tjedan pruža neprocjenjivu priliku da izrazimo svoju osobnu zahvalnost našem Stvoritelju. S dubokom iskrenošću, Njegovom prijestolju milosti uputimo naše žarke riječi hvale, zahvalnost, priznanja i molbe. Ovogodišnja serija propovijedi, temeljena na temi „Što ako bi bilo danas?“, upozorava nas na stvarnost da znakovi vremena jasno otkrivaju kako vrijeme milosti pruženo čovječanstvu samo što nije prošlo. Mi hitno trebamo doći u stanje vjerne pripremljenosti kroz Kristovu silu.

Dakle, proučavajmo kroz molitvu propovijedi za ovaj molitveni tjedan, dijeleći ih i s drugima koji su možda izolirani ili vezani za dom, te se sjetimo sljedećih datuma:

Post uz molitvu: Subota, 11. prosinca

Dar za misije: Nedjelja, 12. prosinca

Neka Sveti Duh duboko dirne naša srca u ovom uznemirujuće kratkom vremenu i čudesnom prilikom da tražimo Gospodina dok se može naći i zazivamo Ga dok je još blizu. „I to činite znajući ovo vrijeme: čas je već da se oda sna probudimo; jer sada je naše spasenje bliže nego kad uzvjerovasmo.“ - Rimljanima 13:11.

Ovdje možete preuzeti Molitvena predavanja u PDF formatu.

Predavanja će također biti dostupna u audio formatu na našem YouTube kanalu.

  • Hits: 739