SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

YouTube light color icon  ins

Koncert kršćanske glazbe 17. srpnja 2011 u Puli

      17. srpnja 2011. godine se u dvorani sveučilišta Jurja Dobrila u Puli održao večernji koncert kršćanske glazbe kojeg su organizirale sestre Andrea Vončina i Sabina Poropat uz suradnju nekoliko mladih iz Hrvatske i Srbije.


     Tema koncerta je glasila: Emanuel: Ime nad svakim imenom. Cilj koncerta je bio približiti slušateljima Kristov život od Njegovog rođenja do smrti te usmjeriti pogled vjere na Njegov ponovni dolazak u slavi i konačno izbavljenje svih spašenih.
     Nekoliko dana prije koncerta petero mladih je počelo s dijeljenjem pozivnica u Puli. Bilo je podijeljeno približno 5 000 pozivnica. Nakon što se vokalni sastav Sion okupio u punom broju započele su i vježbe pjesama.
     U program su uvrštene neke od pjesama iz standardnog repertoara sastava Sion te instrumentalni dueti, tria te vokalno-instrumentalne točke. Djeca su također otpjevali dvije pjesme. Cijeli program je vodio brat Ozren, koji je izlagao neke Biblijske istine povezavši ih s temom i pjesmama koncerta.
     Za goste su bili pripremljeni i pokloni: stihovi ispisani na karticama ukrašenima jednostavnim motivima mora. Njih je podijelilo dvoje djece pred kraj programa. Posljednja pjesma koncerta je bila „On je svet“.
     Odaziv na koncertu je bio dobar. Slušateljima se glazba svidjela. Većina gostiju je bila prisutna na prošlim zdravstvenim predavanjima te su neki od njih nakon koncerta ostali s nama razgovarati.
     Izvođači koncerta su bili zadovoljni izvedbom, odazivom i svečanom atmosferom. Ovo novo iskustvo u Puli otvorilo je ideje za sličan projekt u drugim gradovima.
     Zahvalni smo Gospodinu na mogućnosti rada za Njega. Hvala Mu što nam pomaže da surađujemo skladno Njemu na slavu donoseći riječi nade i utjehe drugima. Amen

Elena Ružička

Adresa

Reformni pokret
adventista sedmog dana

Ribnička 12
10110 Zagreb
Gdje smo: KARTA

Bogoslužja

Subotom
09:30 - 10:30 subotnja škola
11:00 - 12:00 propovijed

Radno vrijeme ureda
ponedjeljak - četvrtak
11:00 - 15:00
Informacije:
01 3634 067 / 099 5115 225

Kontakt

ZAGREB - centrala
Ribnička 12
tel. 01/3634 067
info@rpasd.hr
OIB: 12980410812

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija i novosti.