SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

YouTube light color icon  ins

Novi tečaj Biblijske škole Svjetionik

   Nakon završenog tečaja „Temeljne istine Biblije“ kroz osam seminara, te nakon jednog izdvojenog prošle godine, Biblijska škola Svjetionik započela je novi ciklus seminara, tečaj „Temeljna načela zdravlja“.

Cilj tečaja je obučiti ljude, koji nisu liječnici, kako aktivno volontirati na zdravstvenim projektima, javnim predavanjima te u osobnom radu s ljudima koji imaju univerzalnu potrebu – potrebu za zdravljem.
   Prvi seminar novog ciklusa Biblijske škole Svjetionik trajao je od 20. do 25. ožujka 2016. Predavač, koji nam je govorio o mnogim zanimljivim zdravstvenim temama, bio je dr. Dragan Ivanov, specijalist interne medicine. Naučili smo puno toga o mozgu, o njegovim dijelovima i ulogama te kako poboljšati njegov rad i koja hrana na njega dobro utječe. Slušali smo predavanja i o tome kako spriječiti prijevremeno starenje, o raznim bolestima, njihovim uzrocima i posljedicama te kako te bolesti prepoznati. Također smo saznali nešto o lijekovitom djelovanju sunca i vitamina D, o detoksikaciji i postu te o hormonima sreće i njihovom djelovanju na naše raspoloženje. Nekoliko predavanja održao je brat Mladen Aradski o tipovima ličnosti i njihovim karakternim osobinama. Dr. Dragan Ivanov nam je dosta govorio o važnosti fizičke aktivnosti te kako ona utječe na naš organizam pa su više puta dnevno, između predavanja organizirane zajedničke kratke tjelovježbe koje su nas dobro razbudile te smo se na predavanja vraćali puno koncentriraniji i svježiji. Predavanja su bila dopodne i kasnije popodne, a nakon ručka smo imali slobodno vrijeme za odmor i druženje. Svakog dana organizirano je zajedničko ponavljanje gradiva i to je sigurno pomoglo da na kraju seminara svi uspješno polože ispit.
   U sklopu seminara, nakon predavanja u sklopu škole preko tjedna, za vikend smo imali lijep sastanak za mlade s dosta gostiju, a glavni gost predavač, brat David Žic, propovjednik iz SAD-a tumačio je važnost istinske osobne pripreme za kasnu kišu.
   Bilo nam je lijepo, proveli smo vrijeme zajedno, naučili smo puno toga novog i korisnog, i vjerujem da će nam svima ovaj seminar ostati u lijepom sjećanju.

Mirta Vončina

Adresa

Reformni pokret
adventista sedmog dana

Ribnička 12
10110 Zagreb
Gdje smo: KARTA

Bogoslužja

Subotom
09:30 - 10:30 subotnja škola
11:00 - 12:00 propovijed

Radno vrijeme ureda
ponedjeljak - četvrtak
11:00 - 15:00
Informacije:
01 3634 067 / 099 5115 225

Kontakt

ZAGREB - centrala
Ribnička 12
tel. 01/3634 067
info@rpasd.hr
OIB: 12980410812

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija i novosti.