RPASD - Naslovnica

Molitveni tjedan 2023.

Molitveni tjedan 2023 Naslovnica

Kako je predivan Spasitelj Isus naš Gospodin! Što Ga više poznajemo, to Ga više volimo. Zajedništvo s drugim vjernicima iste dragocjene vjere tada dolazi kao prirodan rezultat — a godišnji Molitveni tjedan pruža savršenu priliku da obogatimo svoje iskustvo u tom pogledu. Nije li Gospodin bio dobar prema nama tijekom prošle godine? Ne možemo to poreći. Bez Njegove milosti, ne bismo ni bili ovdje da se upravo sada pridružimo ovim posebnim čitanjima.

“U svojoj molitvi Ocu, Krist je svijetu pružio pouku koja će se čovjeku urezati u um i dušu. Rekao je: “A ovo je vječni život: spoznati Tebe, jedino pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Krista.” (Ivan 17:3) To je pravo obrazovanje. Ono daje silu. Praktično poznavanje Boga i Isusa Krista, kojega je On poslao, preobražava čovjeka po ugledu na božansku sliku. To omogućuje čovjeku da zavlada sobom, da svaki nagon i svaku strast niže naravi pokori vlasti viših snaga uma. To znanje čini onoga koji ga ima Božjim sinom i baštinikom Neba. Ono ga dovodi u zajedništvo s umom Najvišega i otvara mu bogate riznice svemira.”

Dok prolazimo kroz ova čitanja na temu “Poznavanje Boga”, imajući doista žarku želju da Ga bolje upoznamo, možemo biti preko svake mjere obilno blagoslovljeni. Usredotočimo se na ovaj cilj, podijelimo čitanja i s drugima koji su možda izolirani ili vezani za kuću, i zapamtimo sljedeće datume:

Molitva s postom: subota, 9. prosinca 2023.

Prinos za misije: nedjelja, 10. prosinca 2023.

Neka svi i kao pojedinci i kao Crkva budemo istinski prožeti Duhom Svetim s mnogo dubljom spoznajom Boga i Krista kroz ovaj Molitveni tjedan!

Preuzmite Molitvena predavanja OVDJE.

Predavanja u audio formatu emitirat će se na našem Youtube kanalu.

  • Hits: 985